Hoe bestelt u medicijnen?

Als u voortdurend medicijnen gebruikt, wilt u af en toe nieuwe bestellen. Dat hoeft niet meer, want u kunt zich opgeven voor de automatische herhaalservice bij de apotheek! Zo wordt bijgehouden wanneer uw medicijnen op zijn en voor u het door heeft staan de nieuwe al klaar in de apotheek, of zelfs als u wilt in een kluisje die alleen u kunt openen buiten kantooruren. Geweldig toch.

Soms wil of kan het niet automatisch. Herhaalrecepten kunnen worden besteld op 4 manieren:

1e manier; via deze website, hiervoor dient u zich eerst aan te melden. Let wel dit zal alleen werken als we niet op vakantie zijn. Wel kunt u tijdens onze vakantie 'alvast' voor na de vakantie bestellen.

2e manier; door het lege doosje met etiket in de daarvoor bestemde box bij de ingang (brievenbus nummer 24) van de praktijk te deponeren.

3e manier; op ons praktijknummer kunt u 24 uur per dag uw herhaalrecept inspreken op de receptenlijn, toets 2 in het keuzemenu.

4e manier: door een fax met volledige gegevens van het herhaalrecept en van u zelf te zenden naar tel.: 0172-570485.

Indien de herhaalrecepten 's morgens voor 10 uur zijn ingeleverd kunt u ze meestal 's 2 dagen later ophalen bij de apotheek.

Herhaalrecepten gaan in de regel voor 90 dagen, tenzij de arts anders met u heeft afgesproken. Er zijn enkele uitzonderingen.

5e en beste manier; geef u op voor het patientenportaal, "mijngezondheid.net". Door dit aan te geven bij de assistente of de huisarts, kunt u uw eigen pagina krijgen op het web en daar alles regelen voor de huisarts, u ziet uw medicatielijst, kunt bestellen maar ook een e-consult aanvragen, aantekeningen zelf bijhouden, zoals bloeddrukken, desgewenst kunt u ook uw voorgeschiedenis voor een deel inzien en zelfs bloeduitslagen. Kan soms handig zijn!

Contact

Spoednummer Druk op 1
 

Huisartsenpraktijk Post & de Gooijer

Vijverhof 24
2421 VZ Nieuwkoop
Telefoon:
0172 - 575605
Fax:
0172 - 570485
KvK:
62635220
Avond / Nacht / in het Weekend: 0900-5138039
Routebeschrijving >